Manisa Memur-Sen Üyelerine İndirimli Konut Ve Araç Alma İmkanı

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Fuzulev firmasıyla imzaladığı protokol kapsamında üyelerine; konut, araç, arsa ve dükkan alımlarında hizmet bedeli üzerinden yüzde 15 oranında indirim imkanı sağladı.

Manisa Memur-Sen Üyelerine İndirimli Konut Ve Araç Alma İmkanı
Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce bir çok firma ile protokol imzalayarak üyeleri adına sosyal sendikacılığın en güzel örneğini sergileyen Memur Sen İl Temsilciliği Fuzulev firmasıyla da indirim anlaşması imzaladı. Protokol gereği, Memur Sen üyelerine firmanın sağladığı faizsiz konut-araç-arsa ve dükkan alım hizmeti için hizmet bedeli üzerinden yüzde 15 oranında indirim sağlanacağı belirtildi. Firmanın Manisa Şube Müdürü Süreyya Çakmak, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Protokol imza töreninde konuşan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat, “Üyelerimize sağladığımız hizmetler bakımından asla alternatifi olmayan bir sendikayız. Sadece kişisel kariyer olarak değil, üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarına, sosyal, kültürel ihtiyaçlarına, gerek gezilerle, konferanslarla, kişisel gelişim seminerleriyle katkı sunuyoruz. Bu çerçevede çeşitli firmalarla indirimli protokoller imzalıyoruz. İndirim avantajı sunan protokoller imzalamaktan dolayı çok mutluyuz. Memur-Sen üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam edecek. Bugün yaptığımız protokol de bunlardan bir tanesi . Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA