Karaman'da Antrenör Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karaman'da Antrenör Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen antrenör bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının gündem maddesi 2017 yılının genel değerlendirmesi ve 2018 yılın genel planlanması oldu. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, ulusal ve uluslararası dereceler, sosyal sorumluluk projeleri, Federasyon faaliyetleri, Anadolu Yıldızlar Ligi ve okul sporlarında elde edilen başarılar gibi konular ele alındı.

Karaman’da sporu canlandırmak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, göreve geldiğimiz günden bu yana Karaman’a aldığımız sportif müsabakalar ve yatırımlar ile ilimizde sporun canlanması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarımıza mesai saati gözetmeden devam ediyoruz. Başarı bir ekip işidir. Bizlerde bunun farkında olarak bünyemizde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte il müdürlüğü olarak ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada sporun tabana yayılmasında en büyük görevlerden bir tanesi antrenörlerimize düşüyor. Antrenörlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda durum değerlendirmesi yaparak daha iyi nasıl hizmet verebiliriz? Daha çok gencimizi nasıl kazanabiliriz? Sporda başarı çıtasını nasıl yükseltebiliriz gibi konuları ele alarak kendimize yol haritası çiziyoruz. Karaman’ı sporda marka şehir yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantı, Karaman sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesinin ardında sona erdi.
Kaynak: İHA