Kaman'da KYK Yurduna Kapalı Halı Saha

Kaman ilçesindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Öğrenci Yurdunda yapımı tamamlanan kapalı halı sahanın bu ay içerisinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

KYK Kaman Yurt Müdürü Halil Değirmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurtta kalan üniversite öğrencilerinin bedensel, ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık verildiğini belirterek, yeni hizmet birimlerinin hayata geçirildiğini söyledi.

Yurtta farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Değirmen, şunları kaydetti:

"Milletvekilimiz Mikail Arslan beyin katkıları ile bu sene öğrencilerimizin ayağına kapalı halı saha getirme çalışmalarında sona gelindi. Ekim ayı içerisinde kapalı halı sahanın faaliyete geçmesini bekliyoruz. Yine vekilimizin desteğiyle yapılacak olan müstakil yurt binamızın yapımına ise bu eğitim-öğretim yılı içerisinde başlanacağı ümidi içerisindeyiz. Temennimiz Kaman Meslek Yüksek Okuluna yeni bölüm ve programların açılmasıyla ve yeni yurdumuzun da bir an önce yapılması. Öğrencilere yüksek standartlarda eğitim imkanı sunarak nitelikli nesiller yetiştirmek istiyoruz."

Kaynak: AA