İletişim Ve Ustalık Kursu, Aile İçindeki Sorunları Ortadan Kaldıracak

Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, eşler, çocuklar ve ilişkiler arasında daha doğru iletişim sağlanması amacıyla “İletişim ve ustalık” kursunu başlattı.

İletişim Ve Ustalık Kursu, Aile İçindeki Sorunları Ortadan Kaldıracak
Daha çok dezavantajlı öğrencilere yönelik çalışmaları ile bilinen Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, yetişkinler için de kurslar vermeye başladı.

Bu kapsamda özellikle eşler arasındaki anlaşmazlık ve çocuklarla yanlış diyalog kanallarının kapatılması için kolları sıvayan dernek, iletişim ve ustalık kursu açtı. Kayıtların devam ettiği kurs, haftanın iki günü daha çok eşlere yönelik hizmet verecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Leonardo da Vinci Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Tekin, iletişim ve ustalık kursuna şu ana kadar 20’den fazla kişinin başvurduğunu söyledi.

Tekin, “Kursumuz cuma günü başlıyor. Amaç, kişiler arasında doğru iletişimi sağlamak, çocuk ve eş arasındaki iletişim problemini sıfıra indirmek. Kursu açmak için hocalar il dışından bize ulaştılar, biz mekan konusunda yardımcı olduk. Hocalar bizim derneği kullanarak iletişim ve ustalık hakkında kurs veriyor. Kursiyerlerimizin arasında evli çiftler ile akademisyenler bulunuyor. Bu kurs, Türkiye’nin hemen her ilinde halihazırda veriliyor. Cuma günü başlayacak olan kurs, haftanın iki günü akşam 18.00’da başlayıp 22.00’da sona erecek. Umudumuz, eşler ve çocuklar arasında yaşanan iletişim sorunu tamamen ortadan kalkar” dedi.

Kaynak: İHA