Çınarlı Mahallesinde Yol Yapım Çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Çınarlı Mahallesinde Yol Yapım Çalışmaları
Tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarının başladığı Çınarlı Mahallesinde son durum ile ilgili bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, "Hizmetin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, gösterdikleri sabırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Çınarlı Mahallesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Vatandaşlar özveri ile sürdürülen yol yapım çalışmaları için Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne Ziyaret

Başkan Kadir Albayrak, incelemelerinin ardından Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimini ziyaret etti. Çınarlı Mahallesindeki derneği ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlar tarafından kapıda karşılandı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. Başkan Albayrak, Tekirdağ için en iyisi olana kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA