'Anadolu'dan Bir Mektup' Adlı Türk Halk Müziği Konseri Dinleyicilerle Buluştu

Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi ile Eskişehir PTT Başmüdürlüğünün birlikte hazırladığı "Anadolu’dan Bir Mektup’’ adlı Türk halk müziği konseri büyük ilgi topladı.

'Anadolu'dan Bir Mektup' Adlı Türk Halk Müziği Konseri Dinleyicilerle Buluştu
Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda PTT’nin 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında iki bölüm şeklinde düzenlenen ve çeşitli yörelerden türküleri dinleyicilerle buluşturan konsere katılım yoğun oldu.

Öğr. Gör. Erdal Uludağ’ın yönetimindeki PTT Başmüdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu’nda; Korkmaz Gencer, M. Şenol Beycan, Serkan Görmüş, Aziz Ünlükaya, Kerem Özcanlı, Tarık Tellal, Gürkan Özkan, Ramazan İcat, Y. Zafer Demir, Miraç Ergöç, Mete Asıldağ, Yasin Gündoğan, Ali Tokgöz, Özgür Coşkun, Cem Acarsoy, Baturalp Gencer, Sibel Öç, Leman Sağay, Şeyma Pakel, Fatma Sab, Hacire Tekik, Tülay Alpoğlu, Halenur İnan, İlknur Çokar, Elif Körekoğlu, Gizem Kubat, Vildan Yurdakoş, İlknur Rençber, Demet Gül Nalçacı, Mukadder Adıgüzel ve Selda Uçan bulunurken bağlamada Erdal Uludağ ile Uğur Önlü, asma davulda İsmail Menekşe, bendir-kaşıkta Özkan Tekmen, kabak kemanede Uğur Önür, meyde Şah İsmail Koçak, gitarda Olcay Böge ve bas gitarda Emre Üçkaya yer aldı. Konserdeki kostümler ise Vasfiye Umutlu ve Belgin Gündoğan tarafından hazırlandı.
Kaynak: İHA