Kadıköy'de Müşteri Kılığındaki Hırsız Güvenlik Kamerasında

Kadıköy’de bir gümüşçüye müşteri kılığında gelerek iş yeri sahibinin cep telefonun çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kadıköy'de Müşteri Kılığındaki Hırsız Güvenlik Kamerasında
Olay, önceki gün öğlen saatlerinde Kadıköy’de bir gümüşçü dükkanında meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında dükkana giren şüpheliler, “Anneme hediye alacam” bahanesiyle dükkan sahibini bir süre oyaladı. Bu sırada dükkan sahibini boş bir anını kovalayan şüpheli, ilk fırsatta kasaya yakın yerde duran son model cep telefonunu çaldı.

Olay anını anlatan dükkan sahibi ,hırsızlık şüphelisinin müşteri kılığında geldiğini ‘Bu arada anneme bir hediye takı alacağım’ dedi.

“Ben o sırada müşteri ile ilgileniyordum. Arka tarafa doğru geçip masa üzerinde duran telefonu gözüne kestirmiş. O sırada babam adamla ilgileniyordu. Babam arkasını döndüğü anda adam boşluktan yararlanarak telefonu arka cebine atıp çıkıp gidiyor. Şikayetçiyiz, telefonun ya da parasının geleceğini düşünmüyoruz. Ama başkalarının da canı yanmasın. Burada daha öncede esnafın gördüğü bir şahısmış. Buralara dadanmış anlaşılan” dedi.

Müşteri kılığında hırsız, güvenli kamerasında

Güvenlik kamerasınc kaydedilen hırsızlık anında ise, şüphelinin içeriye girip müşteri gibi dükkan sahibi ile sohbet etmesi ve daha sonra telefonun bulunduğu tezgaha yaklaşması görülüyor. Güvenlik kamerasına yansıyan bir diğer görüntü de ise hırsızlık şüphelisinin telefonu alıp cebine koyduğu ve olay yerinden uzaklaştığı da görülüyor.
Kaynak: İHA