Modifiye Tutkunları Tuning Fest'te Buluştu

Tekirdağ’da Motor Sporları Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen "Tuning Fest 2017"de 300 modifiyeli araç tutkunu bir araya geldi.

Modifiye Tutkunları Tuning Fest'te Buluştu
Tekirdağ Motor Sporları Derneği, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyelerinin desteğiyle sahil dolgu alanında “Tuning Fest 2017” kapsamında düzenlenen araba güzellik ve desibel yarışmasına 12 ilden yaklaşık 300 modifiye tutkunu katıldı.

Yarışmada "en modifiye", "en iyi ses sistemi" kategorilerinde değerlendirilen araçlardan dereceye girenlerin sahiplerine kupa verildi.

En iyi ses sistemi yarışması sırasında ise bir aracın yüksek sesten dolayı ön camı parçalandı.

8 yıldır devam eden etkinliğe her yıl araç katılımının arttığını belirten Tekirdağ Motorlu Sporlar Derneği Başkanı Metin Kurt, “Bu organizasyonu 8 senedir yapıyoruz. Bu sene Tekirdağ Büyükşehir Başkanımızın, Süleymanpaşa Belediye Başkanlarımızın katkılarıyla bu sene Tekirdağ’da sahilde yaptık. Etkinliğimiz desibel yarışması ve güzellik yarışması olarak devam ediyor. Gördüğünüz gibi görsel araçlarımız mevcut, ses sistemi, müzik sistemi olarak, görsel güzellik yarışması olarak iki kategoride yarışmamız olacak. Bursa, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Edirne, ondan sonra Ankara’dan gelen aracımız var, İzmir’den, Çanakkale’den gelen arkadaşlarımız var. Bu sene etkinliğimize yaklaşık 12 ilden aracımız geldi. Şu an araç kapasitemiz, 300 aracımız içeride mevcut şu an. Yolda gelen araçlarımız da mevcut, geceden gelen araçlarımız da var” dedi.

Kaynak: İHA