Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Oldu

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nın 6.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Mehmet Eşsiz seçildi.

Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Oldu
Belediye Hazer Dineri Kültür Merkezi’nde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin onur konuğu olarak katıldığı kongreye, partililerin ilgi yoğun oldu.

Kongrenin divanı Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Mehmet Er ve Naci Pekcan’dan oluştu.

Genel Kurul’da 3 yıl AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cevdet Korkmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci birer konuşma yaptılar.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kütahya teşkilatlarının girdiği her seçimde yeni bir başarı elde ettiğini dile getirerek, tüm teşkilat mensuplarını tebrik etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, görevi Mehmet Eşsiz’e devreden Cevdet Korkmaz ve ekibine hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Çetinbaş, yeni başkan Mehmet Eşsiz ve ekibinin de başarıyı daha da artıracağından şüphesinin olmadığını belirtti.

Mehmet Eşsiz, kongreye katılan tüm delegelerin oyları alarak AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Eşsiz’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Abdullah Aykın, Ali Doğan, Bekir Özkul, Elmas Özbey, Erhan Temel, Esma Ölçen, Fatih Oruç, Fatih Tekin, Figen Akşit, Hatice Yakar, Hüseyin Ekici, İbrahim Çınar, Kemal Kırbıyık, Mehmet Şahin, Mesut Yılmaz, Muammer Özcura, Muhterem Kılıç, Mustafa Emre Ar, Ömer Faruk Aksu, Recep Fazıl Güven, Salih Yöğrük, Sema Günnar, Seydi Ahmet Özdemir ve Şefike Durmaz.

Mehmet Eşsiz’in biyografisi

"Mehmet Eşsiz, 4 Nisan 1977’de Kütahya’da doğdu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Kalite Uzmanı, Yönetici, Yatırım Danışmanı olan Eşsiz, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Eşsiz, Yüksek Lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Organizasyon alanında tamamladı. Bir süre kamuda sağlık sektöründe memur ve idarecilik yapan Mehmet Eşsiz, 2007 yılında kendi şirketini kurarak devlet memuriyetinden ayrıldı. 2007 yılından itibaren çeşitli kuruluşlara yönetim, proje, kurumsallaşma ve mali konularda müşavirlik hizmeti veren Eşsiz, evli ve 3 çocuk babası." (EFE)
Kaynak: İHA