İlkadım Esnafının Yüzü Gülüyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, baskı beton çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşan tarihi çarşıda incelemelerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlkadım Esnafının Yüzü Gülüyor
Saathane Meydanı çevresinde bulunan Namık Kemal, Sakarya Caddesi, Ferah, Hacı Hatun ve Ak Sokak’ta 5 bin metrekarelik alanda uygulanan baskı beton ve aydınlatma çalışmaları bu caddelere vatandaşların ilgisini arttırırken, çarşı esnafının da memnuniyetini kazandı. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar esnasında esnafın etkilenmemesi için özellikle gece saatlerinde yapılan çalışmalar, kısa süre içerisinde tamamlandı. Konumu nedeni ile büyük öneme sahip olan çarşı, yeni bir cazibe merkezi haline geldi.

"Esnafımızın mutluluğu sevincimiz oldu"

Tamamlanan çalışmaların ardından çarşı esnafı ile buluşarak hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çarşı içerisinde yer alan dükkanları gezerek, esnaflarla sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara memnuniyetlerini soran Başkan Tok, "Uzun zamandır bu bölge esnafı ve vatandaşlarımız tarafından beklenen çalışmalarımızı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede çalışmalarımızı tamamlamak için her türlü imkanımızın hazır olmasına rağmen su, doğalgaz ve elektrik gibi bizim sorumluluğumuz dışında süren alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını beklemek durumundaydık. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz geceli gündüzlü bir çalışma temposu ile tarihi çarşımızı yepyeni bir görünüme kavuşturmuş olduk. Esnaf kardeşlerimizin ve değerli vatandaşlarımızın memnuniyetini yerinde görmekten sonsuz mutluluk duydum. Esnafımızın mutluluğu bizlerin de sevinci oluyor. Yeni ve modern görünümüyle çarşımızın tüm şehrimize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA