AK Parti Eğil İlçe Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Eğil İlçe 5’inci Olağan Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, gençlerin partisinin olmazsa olmazları olduğunu ifade etti.

AK Parti Eğil İlçe Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı
AK Parti Eğil İlçe 5’inci Olağan Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Kongreye, Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş ve partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Akar, AK Parti’nin Gençlere önem veren bir parti olduğunu belirterek, gençlerin partisinin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Gençlik ve kadın kollarının AK Parti çalışmalarında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Akar, “Biz AK Parti olarak sadece bu ülkenin değil. Bütün ümmetin gelecek umuduyuz. Türkiye’yi dönüştürecek ve yeni Türkiye’yi kuracak olan gençlerimizdir. Bizim asıl gayemiz gençliğe önderlik edecek yeni Türkiye yolunda rehber, himmet bilinci aşılayacak olan genç kadroları belirlemektir. AK Parti Gençlik Kolları bu dava için çalışıyor. Gençlik Kolları bizim görevimizdir. Gençlik Kolları, Kadın Kolları ana kademe yönetim kurulu üyeleri belediye ve il genel meclis üyeleri hemşerilerimizle birlikte kadim şehrimiz Diyarbakır’ı, 2023 Türkiye’sine yakışır şekilde hazırlamak için çalışacağız” dedi.

Delegelerin oy kullanması ile Eğil İlçe Gençlik Kolları BaşkaFnlığına Ahmet Turan seçildi.
Kaynak: İHA