Seydikemer Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Muhtarları Dinledi

Muğla’nın Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, talep, sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Seydikemer Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Muhtarları Dinledi
Bir süre önce Seydikemer Kaymakamlığına atanan Haktan Gökçekuyu, Şehit Gürcan İlkokulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda, mahalle muhtarlarıyla tanıştı. Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve daire amirlerinin de katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Mahalle muhtarları sorunları anlatıp, kısa sürede çözümlenmesini istediler. Bazı muhtarlar daha önceki toplantılarda dile getirdikleri sorunların hala çözümlenmediğini öne sürünce, kurum temsilcileri bu sorunların planlama içerisine alındığını, gerçekleşmesi için beklenildiğini söylediler.

Kaymakam Haktan Gökçekuyu konuşmasında, "Burada belirtilen sorunların çözülüp çözülmediği hakkında önümüzdeki ay gerekli yazışmalar yapılacak. Dairelerden gelen yetkili arkadaşlar sizlerin sorunlarını dinleyerek gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacaklar. Kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza sorunsuz bir şekilde ulaştırabilmek için çaba gösteriyoruz. Hepimizin ortak amacı vatandaşımıza kamu hizmetini götürmek" dedi.

Her zaman muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Yakup Otgöz, "15 Gün içerisinde iki köprünün temelini atacağız. Yılbaşından önce de Üniversitenin temelini atacağız. Hükümet konağı için çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız ile birlikte dün olduğu gibi bundan sonra da yollara düşerek mahallelerimizin, ilçemizin ve hemşerilerimizin isteklerini karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

"Tüm mahalle muhtarlarının sorunlarını anlatarak dosya halinde kurum ilettik" diyen Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ise, "Mahalle muhtarlarımızın Gölet taleplerinin biran önce hayata geçirilmesini ve özellikle İzzettin, Boğaziçi, Dodurga mahallelerinin Tarımsal sulamaya kavuşturulmasını talep ediyoruz.İlçemizin merkezi diyebileceğimiz Sarıyer mahallesi mevkiindeki yol kenarındaki istinat duvarının yıkılmasının üzerinden 3 yıl geçti. 3 yıldır yolun yarısını kaplayan taş yığınları burada sürücülere tehlike saçıyor. AYDEM bakım ve onarıma girilmeyen mahallelerimizin biran önce girilmesi, mahalle statüsündeki elektriksiz yerlere müracaat eden muhtarlarımızın biran . önce elektriklerinin getirilmesi istedi. Güven Telekon mahallelerimizdeki ev ve işyerlerinde kullanılan internet arızaları geç yapılmakta olup sorun yaratmaktadır. Zamanında müdahale edilmesini talep ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA