Ortahisar Belediyesinin 2018 Yılı Bütçesi Belli Oldu

Ortahisar Belediyesinin 2018 yılı bütçesi, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ekim ayının son meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 2018 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesinin görüşülmesini içeren maddenin ele alındığı belirtildi.

İlgili maddenin oy birliğiyle kabul edildiğine vurgu yapılan açıklamada, belediyenin gelir ve gider bütçesinin 278 milyon 500 bin lira olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in şu görüşleri yer aldı:

"Her mali yıl için hedefimiz denk bütçe yapmak. Bunu gerçekleştirmek için de her türlü tasarruf tedbirlerini uygulamakta kararlıyız. Bütçede yer alan kalemlerin her biri madde madde okunarak meclis üyelerinin oyuna sunuldu. Yapılan konuşmaların ve açıklanan görüşlerin ardından bütçe içerisinde yer alan bütün kalemler tek tek meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Oybirliğiyle bütçemizin kabulü nedeniyle başta meclis üyesi arkadaşlarımıza, bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen Mali Hizmetler Müdürlüğü personelimize, komisyon üyelerimize, birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu bütçeyi şehrimize ve Ortahisarımıza hayırlı, uğurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin."

Kaynak: AA