Ordu'da Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Ordu'da faaliyet gösteren 108 kulübe malzeme yardımında bulunuldu.

Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, Vali Vekili Adem Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Genç ile amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.

Vali Vekili Öztürk, burada yaptığı konuşmada, tüm ilgililerin desteğiyle sporun gelişimi ve tabana yayılması konusunda güzel çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Sporla ilgili güzel çalışmaların içerisinde olmak beni de gerçekten sevindiriyor. İlimize yeni atanan bir vali yardımcısı olarak ilimizde sporun bu denli ilgi görmesini takdir ediyorum. Başta spor il müdürlüğümüz olmak üzere spor kulüplerimizi ve sizleri tebrik ediyorum." dedi.

Sporun, gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için önem verilmesi gereken bir konu olduğunu anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin boş zamanlarını verimli ve daha etkin bir şekilde değerlendirmeleri için sporun çok önemli bir araç olduğu biliniyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi olumsuz davranış ve alışkanlıklardan korumak, kurtarmak için sporun önemini hepimiz artık çok iyi biliyoruz. Bunun için de çocuklarımızın spor yapması gerektiğini, mutlaka sporun hangi dalı olursa olsun sporla ilgilenmelerini bu vesileyle bir kez daha özellikle belirtmek istiyorum."

Konuşmanın ardından kulüplere, eşofman takımı, tişört, yağmurluk ve çantadan oluşan spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

Kaynak: AA