Ordu'da 2 Bin Rakımlı Yaylada Yol Çalışmaları

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çabaşı Yaylası'nda sıcak asfalt çalışmasının yürütüldüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'nın cazibesini artırmaya yönelik çalışmalara devam etiklerini belirtti.

Turizm için konforlu bir ulaşımın son derece önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, Ordu'nun cazibe merkezi olan Çambaşı'nda sürdürdükleri asfalt çalışmalarının, tamamlandığında yaylanın cazibesinin artıracağını aktardı.

Yılmaz, kentin gözde turizm alanlarından olan Çambaşı Yaylası'nda yatırım atağının sürdüğüne dikkati çekerek, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından gözde turizm mekanı Çambaşı'nda kayak merkezimizi kış sezonuna hazırlarken, yaylaya ulaşım konusunda da dev adımlar atılıyor. Karayollarının yayla yolunda sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra, büyükşehire bağlı ekiplerimiz de Çambaşı Yayla merkezinde sıcak asfalt çalışması yapıyor." ifadelerini kullandı.

Musakırık Mahallesi, Sütlüce Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile Heverek Caddesi'nde çalışmaların sürdüğünü belirten Yılmaz, 752 kilometre sıcak asfalt yol ihalesi kapsamında hayata geçirilecek yatırımlara, mevsim şartlarının uygun olması durumunda devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA