Muş'ta Erbakan Vakfı Açıldı

Muş'ta Erbakan Vakfı İl Temsilcilik Bürosu açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Muş Valisi Aziz Yıldırım, "Bizim inancımızda sadaka-i cariye var. Bu sadaka-i cariye insanlar öldükten sonra bile, bu hayra vesile olan kişilere hala sevap kazandıran, hala ecir kazandıran bir durum. Necmettin Erbakan Vakfı da bunlardan bir tanesidir." ifadelerini kullandı.

Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan ise, Erbakan Vakfı'nın insanların maddi ve manevi hayatlarına hizmet etmeyi amaçladığını söyledi.

Milli Görüş anlayışının dünyada adaletin, huzur, barışın, izzet ve saygınlığın hakim olması için çalıştığını belirten Erbakan, şöyle konuştu:

"Erbakan Hocamız Muş'ta demişti ki, 'bundan böyle dünyanın iki kutbu var bir tanesi Amerika'da Bush, diğeri de Türkiye'de Muş' demişti. Dünyayı karıştıran, dünyada zülmün, katliamların, işgallerin, sömürünün merkezi olan Amerika'daki kutup, diğer tarafta da İslam birliğinin, insanların, ümmetin, kardeşliğin, adil düzenin, insanlığın İslam aleminin ve milletimizin kurtuluşunun bir kutbu olarak da Muş'u Erbakan hocamızın göstermesi son derece önemlidir, son derece tarihi bir ifadedir."

Açılışa, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Erbakan Vakfı'nın Ağrı, Bitlis, Bingöl temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA