Liseliler Ve Taraftar Grubu El Ele Verip Köy Çocuklarını Sevindirecek

Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi ve Manisaspor taraftarlarının oluşturduğu Ultra 236 grubu sosyal sorumluluk projesine imza atarak köy çocuklarına oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi dağıtımı yaparak köy okullarının boya badana işlerini gönüllü olarak gerçekleştirecekler.

Liseliler Ve Taraftar Grubu El Ele Verip Köy Çocuklarını Sevindirecek
Manisa Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi, köy okullarındaki çocuklara oyuncak, kitap, kırtasiye malzemeleri konusunda destek olmak amacıyla başlattığı ‘Köy Çocukları Neredeyse Biz Oradayız’ Projesinin 3’üncüsünü gerçekleştirecek. Gediz Anadolu Lisesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ülkemizde tribün olaylarının kötü örnek teşkil ettiği böylesine bir dönemde Manisa taraftarlarından oluşan Ultra 236 Grubunun projesi olan ‘Bir Kitap Bir Tarzan’ projesiyle birleştirdi. Taraftarlar ve öğrenciler topladıkları kitap-defter-kalem-silgi gibi yardımlarla köy okullarını gezecek ve okulların boya, badana, tadilat işlerini gönüllü olarak yapacak. Projenin ilk durağının ise ekim ayının son haftasında Yunusemre ilçesindeki Örselli köy okulunun olacağı öğrenildi. Projeyle birlikte bir yandan çocuklara yardım edilirken, aynı zamanda Manisaspor sevgisinin de aşılanması hedefleniyor.

İşbirliği protokolü imzalandı

Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, “Okulumuzca bu sene 3’üncüsünü yapacağımız projede ilk yıl Osmancalı İlköğretim Okullarının, geçen yıl ise Halıtlı İlköğretim Okuluna oyuncak, kitap, kırtasiye gibi malzemeler götürüldü. Birden fazla köy çocuklarının toplandığı taşıma merkezi olduğundan birçok köy çocuğunun yüzleri güldü. Bu sene birden fazla köye ulaşma birden fazla köy çocuklarının yüzlerini güldürme amacındayız. Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı köylerini bu sene çalışma sahalarımız olarak belirledik. Manisaspor taraftarlar gruplarından olan Ultra 236 ile işbirliği protokolü imzalıyoruz. Protokolümüz şimdiden hayırlı olsun” dedi.



Manisaspor sevgisi de aşılanacak

Manisaspor taraftar grubu Ultra 236 Grubu lideri Ömer Demirtaş ise, “Gediz Anadolu Lisesi ile köy çocukları için birleşmemiz resmiyet kazandı. ‘Bir Kitap Bir Tarzan’ diyip köy çocuklarının eğitim öğretimine katkı sağlamak için çıktığımız bu yolda Gediz Anadolu Lisesi’nin ‘Köy Çocukları Neredeyse Biz Oradayız’ projesiyle birleşme kararı almıştık. Bu birleşimimizi ve yardım kampanyamıza Müdür yardımcısı Ayhan Kocabaş hocamızın destekleri ve çabalarıyla resmiyet kazandırdık. Başta Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz ve müdür yardımcısı Ayhan Kocabaş olmak üzere bizimle ilgilenen tüm öğretmenlerimize nezaketlerinden ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onlar köy çocukları için liseli öğrencilerinden biz ise Manisa halkı ve tribünümüzden destek talep ediyoruz. Maddi yardım kabul etmediğimiz bu kampanyada kolilerce kitap, defter, kalem, silgi topladık. İlk durağımızı Yunusemre ilçesine bağlı Örselli köyü olarak belirlemiştik. Ekim ayının son haftasında bu köy okulumuzu ziyaret edip desteklerimizi iletecek ve köy çocuklarıyla vakit geçirip onların yanında olduğumuzu hissettirecek bu projemize hepinizi davet ediyor bizimle birlikte aynı safta yer almaya çağırıyoruz. Köy çocuklarına Manisaspor armasını aşılamak ve Ultra 236 ruhunu şehrimize göstermek için ilerliyoruz. Yaşasın Manisaspor, yaşasın Ultra 236!” diye konuştu.

Kaynak: İHA