Kişiye Özel Kuaför

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir kuaför, her müşterisi için ayrı dolap yaptırıp, ayrı tıraş takımı kullanıyor. Erkek kuaförü, bir yıldan bu yana devam eden uygulama sayesinde müşterilerinin sayısında ciddi artış yaşandığını söyledi.

Kişiye Özel Kuaför
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 20 yıldır faaliyet gösteren erkek kuaförü, her müşterisi için özel bir dolap oluşturdu. Müşteri isimlerinin yer aldığı dolaplarda havlu, ustura, saç önlüğü gibi tıraş malzemeleri bulunuyor. Uygulamanın başlamasıyla birlikte müşteri sayısının arttığını dile getiren Kuaför Uğur Yüksek, kendileri için müşteri memnuniyeti ve hijyenin önemli olduğunun altını çizdi.

Yüksek, "Müşterilerimizden hijyenle ilgili sık sık sorularına muhatap oluyorduk. Bunun üzerine sürekli ve talep eden müşterimiz için ayrı dolap yaptırdık. Özel dolabın içinde havlu, saç önlüğü, ustura, sakal fırçası ayrıca müşterilerimizin talebine göre sabun ile şampuan bulunduruyoruz. Uygulamanın duyulmasının ardından müşteri sayımız arttı. Şuan 150 müşterimizin dolabı var" dedi.

Kuaför salonunda özel dolabı bulunan Hakan Öztaş, "İsimler karışmasın diye Muşmul lakabımla havlu yaptırmış çok hoş, verilen hizmetten çok memnunuz" dedi.

Diğer müşteriler ise, uygulamanın çok güzel ve hijyenik olduğunu belirterek, kişiye özel malzemenin olmasından memnun oldukları belirtti.

Kaynak: İHA