Çambaşı Yaylası'nın Yolları Asfaltlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’nın cazibesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kabadüz ilçesi sınırları içerisinde yer alan yaylada sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Çambaşı Yaylası'nın Yolları Asfaltlanıyor
Turizm için konforlu bir ulaşımın son derece önemli olduğuna dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordumuzun cazibe merkezi olan Çambaşı’nda sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarımız tamamlandığında yaylamızın cazibesi artacak” dedi.

Ordu ilinin gözde turizm mekanlarından olan Çambaşı Yaylası’nda yatırım atağının sürdüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından gözde turizm mekanı Çambaşı’nda kayak merkezimizi kış sezonuna hazırlarken, yaylaya ulaşım konusunda da dev adımlar atılıyor. Karayollarının yayla yolunda sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir’e bağlı ekiplerimiz de Çambaşı Yayla merkezinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Musakırık Mahallesi, Sütlüce Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile Heverek Caddesi’nde sürdürülen çalışmalar ile 1 km’lik alan sıcak asfalta kavuşturuldu. 752 Km Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında, hayata geçireceğimiz yatırımlara mevsim şartlarının uygun olması durumunda devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA