Burhaniye'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yapılan denetimlerde hijyen ve gıda güvenliği kurallarına uydukları belirlenen işletmelere törenle teşekkür belgesi verildi.

Burhaniye'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi
Kaymakamlık Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Kaymakam Hüseyin Öner, Sivas Kaymakam Refiki Mustafa Enes Tutmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erdal Aldağ ile teşekkür belgesi almaya hak kazanmış olan işletmeciler katıldı.

Lokanta, pastane, fırın ve otelcilerden oluşan 11 işletmeciye teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner, 10 ay içinde 99 gıda üretim işletmesinde ve 808 adet toplu gıda tüketim ve satış yerinde toplam bin 284 denetim gerçekleştirildiğini söyledi.



Kaymakam Hüseyin Öner,” Hijyen kurallarına ve gıda güvenliğine uygun iş yerlerini teşekkür belgesi ile ödüllendiriyoruz. İlçemizdeki firmalar genellikle kurallara uymaktadır. Ancak, biz kurallara uymada öne çıkan firmalarımızı ödüllendirdik. Ben bu vesileyle iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum”dedi.

Fırıncı Hasan Aşık’da, ”Bizleri ödüllendiren Kaymakamımız Hüseyin Öner’e teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hijyen kurallarına daha fazla özen göstereceğiz” dedi.

Aşçı Muhsin Erman’da, ”Ben bir aşçı olarak sağlığı her zaman ön planda tutuyorum. İnsan sağlığına önem veriyoruz. Çalışanlarımız hijyen kurallarına uymaktadır. Yeşilliklerimizi de yeşillik dezenfeksiyonu ile yıkıyoruz” diye konuştu.

Ardından, firmalara teşekkür belgeleri törenle verildi.

Kaynak: İHA