Bulanık'ta Ak Parti İlçe Başkanı Ali Bulut Güven Tazeledi

AK Parti Muş’un Bulanık ilçe başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nde Ali Bulut güven tazeledi.

Bulanık'ta Ak Parti İlçe Başkanı Ali Bulut Güven Tazeledi
Bulanık Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye AK Parti Bitlis Bölge Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Muş İl Başkanı Rahmettullah, Ak Parti Bulanık İlçe Başkanı Ali Bulut, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yaptığı açılış konuşmasında AK Parti kongrelerinin görkemli bir havasında geçtiğini belirten Ali Bulut, "6. olağan kongremize hoş geldiniz. 2014 Kasım ayından ilçe başkanlığına seçildim. İlçe başkanlığına seçilmeden önceden bu Ak Parti’de çekirdekten yetişen birisiyim. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bulanık ilçesinde eğitim, yol alanlarında çok güzel hizmetlerde bulunduk. İlçemizi kayyum gelmesi ile ilçemizde çok güzel hizmetler var. Belediye alanda modern bir belediye haline geldik. Bulanık ilçesine bağlı köylerde parke çalışmaları ve asfalt çalışmaları devam etmektedir. Kimse bizden küsmesin biz bu halkın hizmetine geldik ve hizmet etmeye de guru duyacağız. Bizden darılan küsen olursa da kapısına gideceğiz. Ve günlünü alacağız. Bu gün burada bulunmanızda dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Kongrede konuşan Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, Bulanık’ta yapılan hizmetleri anlatarak, "Hepiniz 6. olağan kongremize hoş geldiniz. Allah bu kongremizi hayırlara vesile etsin. 16 yıldır sürekli beğeni toplayan takdir toplayan vatandaşın teveccühünü alan ve ilçelerde altıncı olağan kongresi yapılan bir aile sahibiz. Hamdolsun ki bu insanların duası üzerimizde arkamızda olduğu müddetçe inşallah bu kongrelerimiz devam edecektir. Gerçekten bugün güzel bir gün. Öğleden önce Malazgirt heyecanlıydı. Bulanık daha çok heyecanlı inşallah. Türkiye’nin her tarafında bu heyecanlar devam edecektir. Ama inanınki şuanda Türkiye’nin her tarafında bu heyecanlar var. Çünkü güçlü bir liderlik var, güçlü hizmet var, güçlü hizmetkârlık var. Vatandaşın takdiri, teveccühü ve duası var artık. Türkiye kendi kabına sığmıyor. Nerde bir mazlum, nerde bir fakir varsa yine bu güçlü devlet ordadır, onların hakkını savunuyor. Komşumuz Irak ve Suriye yaklaşık üç buçuk milyon misafirlerimiz var. Onları misafir ediyoruz niye çünkü biz ümmetin şuanda temsilcisiyiz” dedi.

Şuanda Türkiye lideriyle birlikte ümmet coğrafyasının liderliğini yaptığını ifade eden Şimşek, “Rabbim bizleri sizlerin dualarından eksik etmesin. Allah’u Teala bu güzelliği bozmasın. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. 16 yıldır bizi taşıyorsunuz. Biz sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Ankara’ da bizim elimiz daha güçlü, dilimiz daha uzun. Sizlerin sayesinde oldu. Sizler evet oyuyla yüzde 51 oranla taşıdınız. Hamdolsun biz simdi daha güçlü oluyoruz. Bulanık ilçesine dün doktor atamaları oldu. Size müjdem Bulanık ilçemize 22 yeni doktor ataması yapıldı. 2018 yılı içerisinde yeni Hükümet Konağınız projesi de programa alındı. Bulanık-Muş yolu çok daha fazla hızlandı ve projesi bitti. İki gün önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanıyla görüştük. İnşallah en kısa sürede ihalemizi yapacağız. Bulanık-Malazgirt arası yolumuz Adıvar Yoncalı köprüsü ihalesi yapıldı. Yani ulaşım konusunda, sağlık konusunda ve eğitim konusunda Bulanık’ta 17 tane okul ihalesini yapacağız. Bir yıl içerisinde sadece ilköğretim. Bu yıl yaklaşık Bulanık ilçemize 12 araç geldi bunlar yeter mi? Hayır, daha fazlası gelmesi lazım ve inşallah bu konuda da biz gayret edeceğiz biz fazla çalışacağız çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA