Başkan Kocamaz Fahri Konsoloslarla Bir Araya Geldi

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, fahri konsoloslarla bir araya geldi.

Başkan Kocamaz Fahri Konsoloslarla Bir Araya Geldi
Dünya Fahri Konsoloslar Federasyonu Başkanı Aykut Eken, Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan ve birçok farklı ülkenin fahri konsolosları, İçel 1. Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali kapsamında Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. İçel Büyükşehir Belediye Meclisinin engelli üyesi Levent Dölek ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette fahri konsoloslar, Kocamaz’a İçel’de hayata geçirdiği hizmetler ve İçel’e kazandırdığı kent profilinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Kent genelinde engelleri ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgi veren Kocamaz, “İçel Büyükşehir Belediyesi olarak İçel’i kadın dostu, çocuk dostu, yaşlı dostu, engelli dostu ve huzur içerisinde yaşanabilecek bir kent yapma gayreti ile yeni projelere imza atıyor, hizmet etmeye devam ediyoruz. İçel Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali’miz de dünyada bir ilk olması nedeni ile oldukça önemli bir etkinlik. Dünyanın birçok yerinden engelli sanatçılarımız İçel’de bir araya geldi. Aynı zamanda festivalin coşkusunu ilçelerimize de taşıyoruz” dedi.

Dünyada bir ilk olarak gerçekleştirilen İçel Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali ile İçel’e yakışır bir etkinliğe imza atıldığını söyleyen Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Kaplan da İçel için yapılacak ne varsa destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Aralarında Belçika, Ürdün, Arnavutluk, Güney Afrika, İsviçre, Danimarka, Brezilya, Avusturya, Polonya, İsveç, Filipinler, Etiyopya, İtalya, Litvanya, Estonya, Almanya, İzlanda gibi ülkelerin fahri konsoloslarının da bulunduğu heyet ile bir araya gelen Kocamaz, nazik ziyaretlerinden dolayı fahri konsoloslara teşekkür etti.
Kaynak: İHA