Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Binali Yıldırım Yalova'da partisinin merkez ilçe kongresinde konuştu.Yıldırım'ın hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Yıldırım, 'Suriye ve Irak hudutlarımızda bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu projeyi yapanları biliyoruz. Milletimiz rahat olsun bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar şunu iyi bilsin orada bir terör devleti kurulmasına bu millet asla müsaade etmeyecek' dedi.

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun İdlib eleştirilerine de cevap verdi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları;

Millete hizmet etmeyi bize nasip eden Mevlama, hamd olsun. Ülkemizde birlik beraberlik kardeşlik daha da güçlendi refah daha da arttı. Bir Türkiye'ye üç Türkiye kattık.

Bugüne kadar AK Parti'ye kurulan tuzakları milletimiz çok iyi hatırlıyor. Önümüzde yeni hedefler yeni fırsatlar var aynı zamanda zorluklar da var. Vesayet odaklarına, kumpasçılara karşı dimdik durduk, milletin hakkını hukukunu sonuna kadar savunduk. İnşallah nice nice destanları yine birlikte yazacağız, bu kadrolarla yazacağız. Önümüzde yeni hedefler, yeni fırsatlar, yeni zorluklar da var. Liderimiz, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zorlukları aşa aşa bu aşamaya geldik.

ŞER KUŞAĞINA ASLA İZİN VERMEYİZ

Ülkemizin güneyinde Suriye ve Irak hudutlarımızda bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu projeyi yapanları biliyoruz. Milletimiz rahat olsun. Bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar şunu iyi bilsin. Orada bir terör devleti kurulmasına bu millet asla izin vermeyecektir.Herkes şunu iyi bilsin Türkiye'yi böldürtmeyiz. 15 Temmuz gecesi 80 milyon vatandaşımız, Cumhurbaşknımızın çağrısıyla meydanlara indi, alçaklara meydanlarda dersini verdi. Halkın gücü tankın gücünü yendi o gece.

TEK TEK HESAP VERİYOLAR

Şimdi o darbenin arkasındakiler tek tek hesap veriyor. Başlangıçta Türk yargısıyla mahkemelerle dalga geçtiler, tiyatro oynadılar ama ne yaparlarsa yapsınlar şimdi artık kararlar birer birer çıkıyor. Müebbet hapisler, ağırlaştırılmış müebbet hapisler bir bir geliyor. Bu darbenin arkasındaki alçak örgütün bütün mensupları birer birer hesabını verecek ve bütün
failler ortaya çıkarılacak. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI: YAZIK BE KARDEŞİM

Bizim boş lalarla işimiz yok. Kemal Bey bir konuşmaya yapıyor 'İdlib'e gitmek doğru bir karardır, biz de tezkereye destek olduk.' Konuşmanın bir bölümünde söylediğini unutuyor. İdlib'te askerimizin ölürse bunun sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Yazık be kardeşim hem tezkereye evet diyeceksin, hem İdlib'e asker gitmesini destekleyeceksin sonra da şehitler üzerinden siyaset yapacaksın. Millet bunları yutmaz.

16 Nisan Türkiye'de çok önemli bir tarihtir. Şimdi önümüzde önemli bir hedef var 2019. İki sınavımız var, birincisi belediye seçimleri 2019 martta. Ondan 6 ay sonra cumhurbaşkanlığı seçimi var. 2019'da milletvekili seçimini de yapacağız.