AK Parti Akçakoca İlçe Kongresi

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde, mevcut başkan Dergah Akça yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Akçakoca Öğretmenevi Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye katılan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, gerçekleştirilen kongrenin Akçakoca'ya hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

"Bugün Akçakoca'nın bayramıdır." diyen Milletvekili Keşir, "Bayrak değiştirecek arkadaşlarımız olabilir. Yeni katılacak arkadaşlarımız olabilir. Ama biz, bu kutlu davada 15 yıldır bu değişimi ve tazeleği getiren ekibiz." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise, Dergah Akça ile yola devam etme kararı alınmasıyla güzel bir süreç yaşadıklarını vurgulayarak, "Bu süreci bu gün delegasyon seçimi ile sonlandıracağız. Akçakoca'ya ve Düzce'ye hayırlı olsun." dedi.

Tekrar başkanlığa seçilen ilçe Başkanı Akça da, "Bu davada bizimle beraber olan, gece gündüz bizleri bırakmayan tüm teşkilat üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi hizmet, daha iyi ülkemizi kalkındırmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kogreye, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, muhtarlar ve partililer katıldı.

Kaynak: AA