Tutin Belediye Başkanı Kuçeviç Kazada Öldü

Sırbistan’ın Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi, Tunin’in kardeş şehri olan Bursa’nın İznik ilçesinde üzüntüyle karşılandı.

Tutin Belediye Başkanı Kuçeviç Kazada Öldü
Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Sancak bölgesinin Novi Pazar yakınlarında trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan 58 yaşındaki Kuçeviç kurtarılamadı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Bir ay evvel Tutin şehrinde milletvekillerimiz, belediye meclis üyelerimiz, personelimiz ve mehter takımımızla sünnet şöleni gerçekleştirmiştik. Başkan Şemsudin Kuçeviç bizleri ev sahibi olarak ağırlamış ve bir an olsun yalnız bırakmamıştı. Çok değerli dostum ve kardeş şehrimiz olan Şemsudin Kucevic’in geçirmiş olduğu elim bir kazada hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle aldık. Kendisine Allah’tan rahmet, kardeş şehrimiz Tutin halkına baş sağlığı diliyorum” dedi.

SDA Sandzaka’nın kurucularından olan ve genel başkan yardımcılığı görevini 1996 yılından bu yana sürdüren Boşnak siyasetçi, 6 dönemdir Tutin’in belediye başkanıydı.
Kaynak: İHA