Şehit Ve Gazi Ailelerinden Birlik Mesajı

Mustafakemalpaşa ve Karacabeyli şehit aileleri ve gaziler, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Şehit Ve Gazi Ailelerinden Birlik Mesajı
Mustafakemalpaşa Yunus Tesisleri’ndeki kahvaltılı toplantıya Bursa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erkut Öneş, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Er, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri katıldı.

İl Müdürü Erkut Öneş, devletin bütün kurumları olarak her zaman şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte olduklarını söyledi.

Erkut Öneş, "İki ilçede geçmişten bugüne 31 şehit ve 178 gazimiz var. Kahramanlarımızın geri bıraktığı ailelerinin her ferdi hem devletimizin, hem de milletimizin koruması altındadır. Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya’nın selamlarını sizlere iletiyorum. Bu vatan için sizin yaptıklarınızın üzerine biz devlet olarak ne yapsak azdır" dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise şehit ve gazilerin al bayrağın temsil ettiği manayı millete her zaman hatırlattıklarını belirterek, "Bir toprağın vatan olması iki şeyle kaimdir. Biri ödenen bedel, ikincisi de geleceğe taşınan ülküyle gerçekleştir. O bedeli ödeyen bir ecdadın torunlarıyız. Anadolu’yu yurt yapan Sultan Alparslan’dan başlayarak, 15 Temmuz ihanetine kadar geçen süre içinde canlarını bu topraklar için feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize esenlikler diliyorum. Bu vatan toprağının sahip olduğu güzellikleri geleceğe aktaran en değerli canlılar sizlersiniz. Şehit ve gazi yakınlarına verilen her desteğin devletimizin katkısı ve milletimizin vefasıyla gerçekleştiğini görmek bizim için büyük bir mutluluk” diye konuştu.

Kaynak: İHA