Işıklarda duran sürücüye yumruklu saldırı

Gaziosmanpaşa’da kırmızı ışıkta duran bir aracın sürücüsü 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Trafikte yaşanan yumruklu kavga , yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye sainye yansıdı.

Işıklarda duran sürücüye yumruklu saldırı
Işıklarda duran sürücüye yumruklu saldırı
Olay, geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. Trafikte kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın sürücüsü, 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Sürücüyü dakikalarca açık olan camdan yumruklayan trafik magandalarına yoldan geçen bir motosikletli engel olmaya çalıştı. Yaşanan saldırı anı motosikletini yol kenarına çekerek saldırganları sakinleştirmeye çalışan motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Işıklarda duran sürücüye yumruklu saldırı

Kask kamerasına yansıyan görüntülerde bir şahsın, kırmızı ışıkta duran bir minibüs sürücüsününü açık olan camdan darp ettiği görülüyor. Bir süre sürücüyü yumruklayan şahsı gören motosikletlinin saldırgan şahsı konuşarak sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor. Birinci saldırganın araçtan uzaklaştığı sırada iki şahsın daha hızla araca doğru geldikleri görülüyor. Gelen iki şahsın da bir süre açık olan camdan sürücüyü yumrukladığı görülürken bu sırada motosikletli şahsın da saldırganlara engel olmaya çalıştığı görülüyor. Görüntülerde diğer sürücülerin araçların olayı izledikleri görülürken saldırgan şahsıların bir süre sonra olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.

Kaynak: İHA