Ereğli Kaymakamlığında Toplantı

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ilçedeki okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenledi.

Kaymakam Nazım Madenoğlu, Erdemir Kültür Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimle ilgili daha önce yapılan toplantılarda tespit edilen sorunların ne derece yerine getirilip getirilemediğini değerlendireceklerini söyledi.

Okul görevlilerindenüzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini isteyen Kaymakam Madenoğlu, şöyle konuştu:

"Okul müdürünün sabah ilk geldiğinde masasının başına geçip bilgisayarla ilgilenmek yerine, okulun girişinde vaziyet alıp çocukların güvenli bir şekilde girmesini sağlama ve öğretmenlerin derslere zamanında başlamasını kontrol etme gibi bir görevi var.

Biz herkesin görevini layıkıyla yapmasını istiyoruz. Bu yıl okullara denetimleri arttıracağız. Hiç hesapta olmayan, umulmayan bir zamandabizleri okulunuzda görebilirsiniz. Geldiğimizde de okulunuzda güzellikler görmek isteriz."

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Atilla Bulak, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, kamu kurumlarının müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri ile okul aile birliği yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA