Didim'de Esnaf Örgütleri Kurucu Başkan İçin Vefa Adımı

Didim Esnaf Odası ile Didim Esnaf Kefalet Kooperatifinin kurucu başkanlığını yapan rahmetli M. Ali Karaca’nın adının bir yere verilmesi konusu belediye meclisinde görüşülürken her iki kurumum başkanları da konuyla ilgili yapılacak her türlü adıma destek olacaklarını dile getirdiler.

Didim'de Esnaf Örgütleri Kurucu Başkan İçin Vefa Adımı
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nun dilekçesinin ardından Didim Belediye Meclisinde Didim Esnaf Odası ile Didim EKK’nın kurucu başkanlığını yapan rahmetli M. Ali Karaca’nın adının bir yere verilmesi konusu ele alındı. Madde için ek süre istenirken, konu gelecek ay ki meclis toplantısında yeniden ele alınacak.

Bu süreçte her iki kurumun başkanları ise Karaca’nın adının bir parka yada başka bir yere verilmesi konusunda atılacak adımın ardından kendilerine düşen bir görev olduğunda yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise dilekçeyi verdikten sonra konunun takipçisi olduklarını belirterek “Bizler eski ve kurucu başkanımızın adının yaşatılması için bu dilekçeyi verdik. Oda olarak bizlere düşen görev varsa da yapmaya hazır olduğumuzu ilettik. Bundan sonraki süreçte verilecek karara göre bizden destek istenirse her zaman hazırız.”dedi.

Didim Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise “Bugün bu iki kurum varsa rahmetli M. Ali Karaca sayesinde var. Onur edilmesi güzel olur. İki kurumun kurucusu olduğundan bizlere düşen bir görev olursa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA