Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdim! Konuşturmayacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, AK Partili meclis üyesine karşı davranışına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, talimat verdiğini ve CHP'li Başkan'ın 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdim! Konuşturmayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdim! Konuşturmayacaksınız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın, AK Partili meclis üyesine karşı sert davranışı vardı.
 
'Hani siz kadın hakları savunucusuydunuz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, talimat verdiğini ve CHP'li Başkan'ın 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşması şu şekilde:

Çanakkale'de bir olay oldu. Ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Orada bizim meclis üyemize bir bayan... Hani bunlar kadın hakları savunucusuydu. 'Sesini kes, çık' nasıl dersin? Sen bunu mu yaptın? 18 Mart geliyor. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Çünkü oradaki düzenlemenin faili hükümettir, validir. Onun orada konuşma hakkı bir lütuftur. Seçilmişe saygısızlık yaptı, hesabını verecek. Öyle havaalanına gelip bizi karşılamak... Gelme, karşılama bizi. Öyle saygısızlık yaparsan biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimatı verdim! KonuşturmayacaksınızAK Parti'li belediye meclis üyeleri, meclisi terk etti