Yunusemre'den Barbaros'ta Hummalı Çalışma

Yunusemre Belediyesi Barbaros Mahallesi’nde kilitli parke ve bordür döşeme, aydınlatma, kaldırım düzenleme çalışması yapıyor.

Yunusemre'den Barbaros'ta Hummalı Çalışma
Vatandaşların yeşil, temiz ve güzel bir şehirde yaşaması için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde de yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Mahallede altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde yol çalışmasına başlayan ekipler, kilitli parke ve bordür döşeme ile kaldırım düzenleme çalışması yapıyor. Bölgede hummalı bir çalışma yürütüldüğünü kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, Barbaros Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde yol yapım çalışmasına başladı.

Mahallemizde altyapının tamamlandığı her yerde bu çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

Yunusemre Belediyesi’nin mahallede hummalı bir çalışma yürüttüğünü kaydeden Barbaros Muhtarı Siyami Alak da, belediyenin mahalleye güzel hizmetler kazandırdığını belirtti.

Muhtar Alak, “Yunusemre Belediyesi çok güzel hizmetleri mahallemize kazandırıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA