Kafama silah dayayıp tehdit etti

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, Çanakkale’deki adalet kurultayı kampına kafayı çekip girmesine engel olduğu için dövdüğü Cenk Ünver konuştu. Ünver, Erdoğdu’nun kafasına silah dayararak “Benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder” dediğini belirtti.

Kafama silah dayayıp tehdit etti
Kafama silah dayayıp tehdit etti
CHP'nin Çanakkale'deki adalet kurultayında skandallarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun rezaletlerine bir yenisi eklendi. Şehitlikte alkol alan partilileri savunan, kafayı çekip Kemal Kılıçdaroğlu'nun çadırını basan Erdoğdu, kampın güvenliğinden sorumlu Cenk Ünver'i dövmüştü. Erdoğdu, “alkollü olarak kamp alanına giremeyeceğini” söyleyen Ünver'i, özel şoförüyle birlikte saldırarak hastanelik etmişti. Parti yöneticileri devreye girerek Ünver'in şikâyetçi olmasını engellemişti.

'KURALI KENDİ KOYDU'


Kampın güvenlik görevlilerinin başında bulunan Cenk Ünver saldırıya ilişkin ilk kez konuştu. Beş parti yöneticisinin kendisini güvenliğin başına getirdiğini kaydeden Ünver yaşananları şöyle anlattı: “Gece 03.30 sıralarında Aykut Bey'in arabası geldi. Alkol almıştı. ‘Abi, bu saatten sonra araç almıyoruz' dedim. ‘Bu kuralı ben koydum, benim koyduğum kuralı bana nasıl uygularsın' dedi. Ben de ‘Abi sen nasıl istiyorsan öyle olsun' dedim. Bunlar gitti, on dakika sonra şoförü Ümit geldi, ‘Sen vekile nasıl ‘abi' dersin' deyip bana saldırdı. Ardından da Aykut Bey geldi. O da saldırmaya başladı.”

‘SENİ İNFAZ EDERLER'

Aykut Erdoğdu'nun kendisini ormanlık alana götürdüğünü söyleyen Ünver, “Kafama silah dayadı. ‘Ben devrimciyim, benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder. Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' diyerek tehdit, küfür ve darp etti. Kendisine karşılık vermedim. İçince ikinci bir kişiliğe bürünüyor, kabadayı biri haline geliyor” dedi.

‘ÇIKSIN KONUŞALIM'


Aykut Erdoğdu'ya komplo kurduğu iddialarını yalanlayan Ünver, “Aykut Erdoğdu bu partide 10 yıldır var ama ben 1989'dan beri partideyim. Komplo filan kurmadım. Ne yaşandıysa anlatacağım. Aykut Bey de çıksın, ben de çıkayım, karşılıklı konuşalım. Madem ki komplo diyorlar. Savcılıktan kamera kayıtlarını da isteyelim, kim kime saldırmış, ne olmuş çıksın hepsi ortaya” diye konuştu

CHP'li delegeler birbirine saldırdı

Balıkesir'de, CHP Edremit İlçe Başkanlığı'nın delege seçiminde taraflar arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda 2 kişi dövülerek yaralandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, CHP İlçe Başkanlığı binasına gelerek kavgaya müdahale etti. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kafama silah dayayıp tehdit ettiCHP'li Erdoğdu, Kılıçdaroğlu'nun çadırını bastı