Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi

Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Çelebi’nin Bakanlık Müşavirliği görevine dönmesiyle yerine Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldırım vekaleten atandı.

Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi
Hayrettin Yıldırım, bölge müdürlüğü hizmet binasında görevli idari amirlerle tanışmasının ardından görevi Mehmet Çelebi’den devraldı. Burada konuşan Çelebi, 16 aydır yürüttüğü görevi eskiden beri tanıdığı ve bu işi layıkıyla yapacağından şüphe duymadığı birine teslim ettiğini söyledi.

Çelebi, “Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde mesai kavramı gözetmeksizin ekibimiz ile birlikte çok başarılı çalışmalar yaptık. Bu bir bayrak değişimidir. Başta yeni bölge müdürümüz olmak üzere hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hayrettin Yıldırım ise, gerçekleştirilen devir teslim töreninin hayırlı olmasını dileyerek, “Öncelikle Bölge Müdürümüz Çelebi’ye bugüne kadarki çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Devraldığım bu görevi layıkıyla yerine getirerek hizmet çıtasını daha üst noktalara sizlerle birlikte çıkaracağımıza inanıyorum. Hedefim, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte ekip ruhuyla hareket ederek, paydaşlarımızla uyum içerisinde, Bakanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun olarak gümrük hizmetlerini sunmak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevimin ülkemiz, milletimiz, bölgemiz için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kaynak: İHA