Gölbaşı'nın Modern Pazar Yeri Ve Otoparkında Sona Doğru

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yapımı süren Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri ve Seğmenler Pazar Yeri tamamlanma aşamasına geldi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin Seğmenler Mahallesi'nde yapımına devam edilen Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri ve Seğmenler Pazar Yeri'nde inşaat çalışmalarının yüzde 90'nının tamamlandığı belirtildi.

Çalışmaları titizlikle yürütülen tesis ve pazar yerinin 2017 yılı sonunda hizmete açılmasının planlandığı ve kaba inşaatın tamamlanma aşamasına geldiği aktarılan açıklamada, söz konusu yapıdaki kapı, pencere, boya, enerji ve tesisat döşeme çalışmalarına da başlandığı kaydedildi.

Açıklamada, Gölbaşı'nın ilk kapalı otoparkının da bulunacağı sosyal tesis ve pazar yerinin içerisinde zabıta merkezi, beyaz masa, engelliler merkezi, spor ve fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık pazar alanı, 7 dijital ekranlı tam donanımlı derslik, çok amaçlı salon, kadın ve erkek mescit alanları yer alacağı belirtilerek, pazar yerinin alt katında bulunacak kapalı otoparkın trafiği rahatlatacağı kaydedildi.

İnşaatın sona ermesiyle Gölbaşı'na modern bir pazar yeri alanı da kazandırılacağı anlatılan açıklamada, ilçede yaşayanların keyifli ve konforlu alışveriş imkanına kavuşacağı bildirildi.

Kaynak: AA