Gediz'de 357 Konut İçin Kura Çekimi Yapılacak

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 4. Etap 3+1 ve 2+1 konutların ”Konut Hak Sahipliği Belirleme” kura çekimlerinin 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde yapılacağı bildirildi.

Gediz'de 357 Konut İçin Kura Çekimi Yapılacak
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile ilçemiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapımı tamamlanan 357 konuttan oluşan 4. etap konutlar için, hak sahiplerinin konut belirleme kurası 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde noter huzurunda yapılacaktır” dedi.

Gediz’de artan nüfusla birlikte konut ihtiyacının da sürekli arttığına, Gediz’in dışarıdan göç alan bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Saraoğlu,“ilçedeki konut ihtiyacının kapatılması için Gediz Belediyesi olarak bir takım çalışmalar yapıyoruz. Konut ihtiyacının kapatmanın yolu toplu konutlar üretmekten geçmektedir. Her geçen gün sanayisiyle, ekonomisiyle, turizmiyle, eğitim ve sosyal alanlarıyla hızla büyümeye devam eden Gediz ilçesi yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarımlarla daha büyük bir ekonomi, daha nitelikli bir sosyal yaşam ve marka şehir olma yolunda hızla büyümeye devam edecektir. 4. etap konutların kura çekimi ile hak sahiplerinin konutları belirlenecektir. Belirtilen günde müracaatta bulunan hak sahiplerinin kura çekimine katılmaları önemlidir. Ev sahibi olan konut sahiplerine yeni evlerinde güle güle oturmalarını temenni ediyorum” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA