Erzincan'da 645 Çalışana Müjde

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Erzincan da 6 ay süreyle çeşitli kurum ve kuruluşlarda geçici olarak görevlendirilen bin 555 personelin çalışma süreleri 3 ay uzatılmasına rağmen bu uzatmadan faydalanamayan 645 çalışanında süresi 3 ay uzatıldı.

Erzincan'da 645 Çalışana Müjde
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 645 çalışanın süresi Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’nin girişimleri sonucu Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun talimatları doğrultusunda 3 ay uzatıldı.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle yapmış olduğu yazılı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çeşitli okullarında çalıştırılmak üzere 73 güvenlik personelinin ise 9 ay süre ile görevlendirileceğini bu kapsamda da müracaatların 13 Ekim 2017 tarihine kadar Erzincan İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılmasını gerektiğine değindi.

Açıklamasında çalışma sürelerinin uzatılmasında ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne kadro tahsis edilmesinin tüm çalışanlara hayırlı olmasını temenni eden Milletvekili Karakelle, bu konuda emekleri olan Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA