Başkan Hüseyin Keskin Açıklaması 'Her Mahallemize Park Kazandırmak İçin Çalışıyoruz'

Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan parkın açılışını gerçekleştiren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Her mahallemize park kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Hüseyin Keskin Açıklaması 'Her Mahallemize Park Kazandırmak İçin Çalışıyoruz'
Sultanbeyli Belediyesi’nin hazırlıklarını tamamlayarak baştan aşağı yenilediği Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan parkın açılışı Başkan Hüseyin Keskin’in katıldığı programla gerçekleştirildi.

Açılış programında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçe sakinlerine 30 Eylül - 8 Ekim arası düzenlenen 3’üncü Sultanbeyli Kitap Fuarı’na göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür etti. Başkan Keskin park açılışlarına devam ettiklerini belirterek, “Temmuz ayından bu yana dördüncü parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Sırasıyla Mehmet Akif Mahallesi’nde Şehit Erkan Karakaş Parkı’nı, Mecidiye Mahallesi’nde Çağlayan Parkı’nı ve son olarak Adil Mahallesi’nde bulunan Filistin Parkı’nı Sultanbeyli’ye kazandırmıştık. Bugün de Ahmet Yesevi Mahallemize yenilediğimiz bu parkımızı kazandırıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Keskin, “Göreve başladığımızdan bu yana her mahalle için park talebinizin olduğunu biliyorduk. Bu nedenle her mahallemize park kazandırmak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte parklarımızı faaliyete geçirmek için var gücümüzle çalıştık, çalışıyoruz. Parklarımızın özellikle çocuklarımızın hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Özellikle inşaat alanındaki gelişmeler ve teknoloji dünyasının hayatımızın belli bir oranını esir alması sebebiyle çocuklarımızın rahatça oynayabileceği alanlar ne yazık ki dünyada azalmış durumda. Biz de bu durumun farkında olarak, hem çocuklarımızın rahatça oyunlarını oynayabilecekleri hem de sizlerin şehir ortamından bir nebze olsun nefes alabileceği ortamlar oluşturmak amacıyla parklarımızı Sultanbeyli’ye kazandırıyoruz, kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Sultanbeyli’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “O nedenle gençlerimize ve çocuklarımıza dönük projeleri önemsiyoruz, önceliklerimiz arasında tutuyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz dört gençlik merkezimiz, spor okullarımız, yaz okullarımız, sinema atölyemiz, sosyal olarak farklı branşlarda açtığımız çeşitli kurslarımız ve parklarımız gençlerimizin kişisel gelişimlerini artırmak ve Sultanbeyli’de daha keyifli ve daha verimli bir ortamı oluşturmak amacıyla önem verdiğimiz projeler. Sultanbeyli’nin kısa zamanda çehresinin değiştiğini, özellikle kültür alanındaki faaliyetlerle artık marka ilçe olma yolunda ilerlediğini görmek sevindirici. Bu noktada bu mücadeleyi beraber yürütenler olarak hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Keskin konuşmasının ardından çocuklarla birlikte parkın açılış kurdelesini kesti.
Kaynak: İHA