Başarılı Öğrenciler Bilgisayarla Ödüllendirildi

Şahinbey Belediyesi, başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul birincileri, ikincileri ve üçüncülerine toplam 471 bilgisayar dağıtıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 88 ortaokul ve 70 lise birincisi olduğunu belirterek, başarının tesadüf olmadığını kaydetti.

Derece elde eden öğrencilerin büyük fedakarlıklarla ve emeklerle başarı kazandığının altınız çizen Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Arkadaşları gezip tozarken onlar derslerine çalıştılar. Bu çalışmanın sonrasında da Cenab-ı Hakta kendilerine bu çalışmanın karşılığını başarı olarak verdi. Ben bu çocuklarımızı, okul yöneticilerini, öğretmenlerini ve gece gündüz demeden onlara kol kanat gererek okumaları için her türlü fedakarlığı yapan ailelerini tebrik ediyorum. Bu evlatlarımız ülkemizin geleceğini şekillendirmekte çok büyük rol alacaklar. Bizim büyük hedeflerimiz var. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına 6 yıl kaldı, en büyük isteğimiz ülkemizi dünyanın en iyi ekonomisine sahip ilk 10 ülkesi arasında görmek. 2053 hedeflerini gerçekleştirecek olan nesil işte bu salonda oturan öğrencilerimizdir. Şu anda 15 yaşında olan gençlerimiz 2053 yılında 51 yaşında olacaklar. Yani Türkiye’yi şekillendiren ekip olacaklar. 2071 hedeflerini ise bu kardeşlerimizin çocukları gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanımız bu hedefleri koydu. İnşallah bu hedefler adım adım gerçekleşecek."

Kaynak: AA