Adapazarı Belediyesi'nin 2018 Bütçesi, 126 Milyon 500 Bin Oldu

Adapazarı Belediyesi Ekim Ayı ikinci meclis toplantısı Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın başkanlığında yapıldı. Mecliste 2018 bütçesi 126 milyon 500 bin TL olarak onaylandı.

Adapazarı Belediyesi'nin 2018 Bütçesi, 126 Milyon 500 Bin Oldu
Erol Aydın başkanlığında toplanan meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı 2018 Mali Yılı bütçesi onaylandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Evren Çakırsoy, “Adapazarı Belediyesi olarak bu yılkı bütçemizde kültür ve sosyal işler hizmetlerine biraz daha öncelik vererek, kültür ve sosyal hizmetler Müdürlüğümüzün bu yıl ki ödeneğini geçmiş yıllara oranla arttırdık. Bir çok alanda ilerleyen ülkemizde, Adapazarı ilçesi olarak kültürel yönde daha aktif hizmet vermeyi ve toplumumuzun bu alandaki gelişimine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz.Bütçeyi hazırlarken bize her konuda yardımcı olan, sorduğumuz her soruya cevap vererek kafamızda soru işareti bırakmayan Mali Hizmetler Müdürü Osman Nuri Eker’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütçeyi hazırlarken 2018 Mali Yılı Bütçesi’nde yer alan ödenekler toplamı ile tahmin edilen gelirler arasında denklik sağladık. Bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Plan ve Bütçe Komisyonunun MHP’li Meclis Üyesi Mehmet İr ise 2018 yılı Mali Bütçesinin geçen yıla oranla yüzde 7 artış gösterdiğini belirterek, “Belediye olarak komisyon üyelerimiz ve Mali Hizmetler Müdürümüz Osman Nuri Eker’in de desteği ile hazırladığımız bütçede belediye kaynaklarını en etkin ve en verimli şekilde kullanmaya çalıştık. Yeni bütçemiz ilçemize hayırlı olsun”dedi.

Kaynak: İHA