Yenimahalle Kurs Hizmet Binası Açıldı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi tarafından Yenimahalle Kurs Hizmet Binası’nın açılışı yapıldı.

Yenimahalle Kurs Hizmet Binası Açıldı
Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Yenimahalle Kurs Hizmet Binası açılışı yapıldı. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü başkanlığında yapılan istişare toplantısına Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Neşet Koca ve ilçe birim müdürleri katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Yenimahalle Kurs Hizmet Binası’nın hayırlı olmasını diledi. Başkan Subaşıoğlu, “Bu bölge Merkezefendimiz için yeni bir merkez bölge. Yaklaşık 7-8 ay sonra yeni büyükşehir olan iller arasında merkez ilçe içerisinde ilk Hükümet Konağı’nın açılışını yapacağız. Yeni Hükümet Konağı’nın Bayramyeri ve Çınar’daki yoğunluğu azaltacağına inanıyorum. Başta Kaymakamlığımız olmak üzere bütün Kaymakamlık birimlerimiz buraya taşınacak. Yine bu bölgede 8 ay içerisinde hizmete almayı planladığımız FETÖ’den bize geçen bir binayı da Engelliler Yaşam Merkezi olarak Gümüşçay ile Gültepe Mahallelerimiz arasında kalan bölgeye kazandırmış olacağız. Üstyapı ile ilgili Gümüşçay, Gültepe ve Alparslan Mahallemize yaklaşık 4 Milyon TL’lik üstyapı yatırımımız başladı.

En geç 3 ay içerisinde de çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Ardından da Akçeşme ve Şemikler Mahallemizde üstyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Halk Eğitim Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de, “Bugün halk eğitim merkezimizin burada kurs faaliyetlerini başlatıyoruz. Bu münasebetle sizlerle de bir araya gelerek istişare yapalım. İnşallah bu bina hayırlı olur. Bizler Merkezefendi ’ye hizmet etmekten ötürü mutluyuz, gururluyuz. Belediyemiz, muhtarlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşları olarak çok güzel uyum içinde hizmet veriyoruz. Tabi ki hizmette herkesin başarısı var. Bu başarıda alt kademedeki görevliden en üst kademedeki görevliye kadar hep birlikte emek var. O yüzden ben hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından istişareler yapıldı. Sonrasında da hizmete alınan binada kurs sınıfları ziyaret edildi.
Kaynak: İHA