Tok Açıklaması 'Daha Yapacak Çok İşimiz, Yürüyecek Çok Yolumuz Var'

İlkadım Belediyesi 2018 bütçesinin onaylandığı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var” dedi.

Tok Açıklaması 'Daha Yapacak Çok İşimiz, Yürüyecek Çok Yolumuz Var'
İlkadım Belediyesi Meclis toplantısı Gazi Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Belediyenin 2018 yılına ait çalışmaları, projeleri ve yeni hedeflerinin görüşülüp onaylandığı meclis toplantısında söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2017 yılının çok verimli, temel atma, açılış ve yeni projelerin start aldığı dönem olarak geçtiğini söyledi.



Yerel seçimler öncesi halka verilen sözleri sırasıyla yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, “İnsana dokunan ve gönüllere değen projelerle, kadın-erkek, çocuk-genç, yaşlı olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden hizmetleri hayata geçiyoruz” şeklinde konuştu.



“Projelerimiz halkta büyük yankı uyandırdı”

Son 3,5 yılda İlkadım’da büyük değişime ve gelişime imza attıklarını kaydeden Başkan Tok, “Göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli ve büyük projeleri halkımızın hizmetine sunduk. 23 yılda yapılamayanları 3 buçuk yıla sığdırdık. Yaptığımız esnaf ve vatandaş buluşmalarında hizmetlerimizin ve projelerimizin halkımızda büyük yankı uyandırdığını görüyorum. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerin yanı sıra kentin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımlar, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor. 2018 yılında da inşallah, projelerimizi tamamlamak, önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle yeni projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var” diye konuştu.

Kaynak: İHA