Söz dizisi 17. bölüm fragmanı yayında

Söz dizisi yeni bölüm fragmanı Çolak ve Yavuz arasındaki restleşmenin bu kez sonuçlanacağını gösterirken ağır yara alan Çolak bir anda yere yığılacak.

Söz dizisi 17. bölüm fragmanı yayında
Geçtiğimiz hafta Sarı Komutan ile dünya evine girerek bölgede kalma süresini arttıran Bahar başına geleceklerden habersiz görevinin başına geçmişti. Terör örgütü üyeleri tarafından kaçırılan Bahar'ın başına silah dayayan kişiler Söz'ün 16 Ekim'deki bölümünde genç doktordan istedikleri bilgileri vermesini isteyecek.

Söz dizisi son bölümde kurulan pusu sonrası teröristlerin elinde rehin duruma düşen Yavuz, bulunduğu yerden kurtulabilmek için çeşitli planlar yapmıştı. Sarı Komutan'dan gelen yardım teklifini geri çevirmeyen Bahar ise komutanla nikah masasına oturmuş ve Üsteğmen Yavuz'a “Evet” demişti.

Söz dizisi 17. bölüm fragmanı(1.Tanıtımı)


 

SÖZ 16. BÖLÜM İZLEYİCİNİN BEĞENİSİNİ TOPLADI


İlgiyle izlenen dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim'i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz'un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Söz dizisi 17. bölüm fragmanı yayında

ÖNCEKİ HAFTALARDA HANGİ OLAYLAR MEYDANA GELMİŞTİ?


Çolak'ın başak bir bölgeye götürüldüğü esnada ekibe pusu kurulmuş terör örgütü üyeleri Çolak'ı kaçırmıştı. Askerlerin intikamını almaya söz veren Yavuz Üsteğmen ise bir yandan buna yönelik adım atarken bir yandan da kışlaya yapılan saldırıyı engellemeye çalışmıştı. Bombaların ve silahların patladığı dizide Eylem ise oldukça zorlu bir görev üstlenmişti.

Söz dizisi 17. bölüm fragmanı yayında

Teröristlerin içerisine sızarak onlardan bilgi toplamaya çalışan Eylem, Avcı ile yaptığı son görüşmede mecbur kaldığı takdirde kendisini vurması için söz ermesini istemişti. Canlı bomba eyleminde kullanılmak üzere terör örgütü üyeleri tarafından bölgeye gönderilen genç kızın kendisini patlamaması için onu vurmak zorunda kalan Avcı'nın kararsızlığı ise diziye damga vurmuştu.