Kent Konseyi Kadın Meclisi, 4 Kız Çocuğuna Ücretsiz Kurs Eğitimi Sağlandı

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde 4 kız çocuğuna ücretsiz kurs eğitimi sağladı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, 4 Kız Çocuğuna Ücretsiz Kurs Eğitimi Sağlandı
Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmalarını sürdürüyor. ’11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ dolayısıyla girişimde bulunan konseyin kadın meclisi 4 kız çocuğuna da ücretsiz kurs eğitimi sağladı.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününü kutladığını aktaran Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, “ Bugünün kız çocukları yarının anneleri, siyasetçileri, öğretmenleri, doktorları olarak toplumumuzu inşa edecektir. Bizlerde gelecek yüzyılları etkileyecek kişilerin şimdiki çocuklarımızın arasında yetişeceğini biliyoruz. Bu nedenle kadın meclisi olarak kız çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan güzel bir faaliyetle bugünün anlamını gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum"dedi.

Maddi olanakları yetersiz olan 4 kız çocuğuyla ilgili girişimde bulunduklarını aktaran Keskin, çocuklarla ilgili görüştükleri kurs merkezlerinde 1 yıllık ücretsiz eğitimlerinin karşılanmasını bu özel günde sağlamış olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA