Kayaşehir'deki Konut Ve İş Yerlerinin Açık Artırması

TOKİ'nin Kayaşehir'de satışa çıkardığı 108 konut ve 10 iş yerinin açık artırması yarın yapılacak İsteyen katılımcılar, katılım teminatını yatırdıktan sonra aynı internet sitesi üzerinden çevrimiçi teklif de verebilecek.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının Kayaşehir'de satışa çıkardığı 108 konut ve 10 iş yerinin açık artırması yarın yapılacak.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayaşehir projesinde yer alan bin 892 konutun kura çekilişi için 39 bin başvuru alındı ve 4-5 Ekim'de yapılan kura sonucunda hak sahipleri belirlendi. Aynı projede yer alan İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli 108 tripleks konut ile 10 iş yerinin ise "açık artırma yöntemi" ile satışa sunulacak.

Açık arttırmaya sunulacak 108 tripleks konut için açılış fiyatı 658 bin lira, 10 iş yeri için ise 321 bin lira olacak. Ödeme planına göre yüzde 25 peşin, 120 ay vade şeklinde ödeme yapılabilecek.

Açık arttırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular Türkiye Halk Bankasının tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecek.

Açık artırma, yarın saat 13.30'da TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak.

İhaleye katılım şartları ve proje detaylarına "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden erişilebilecek. İsteyen katılımcılar, katılım teminatını yatırdıktan sonra internet sitesi üzerinden çevrimiçi teklif de verebilecek.

Kaynak: AA