Kartepe'de Minikler Aşure Dağıttı

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Muharrem ayı münasebetiyle düzenlediği farkındalık programı Kartepe’li vatandaşlara aşure dağıtıldı

Kartepe'de Minikler Aşure Dağıttı
Yaklaşık 4000 üyesi bulunan ve düzenlediği farkındalık programları ile hem çocuklar ve hem de ebeveynleri üzerinde bir bilinç oluşturan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, bereket, rahmet ve feyzin bollaştığı, paylaşmanın ve kardeşliğin arttığı Muharrem ayı münasebetiyle özel bir program düzenledi.

İstasyon Mahallesi Salı Pazarı alanında kurulan stantta vatandaşlarla sohbet eden çocuklar, bilgi evleri eğitmenleri eşliğinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Çocukların aşure dağıtması büyüklerini memnun ederken, sıcak sohbetler birlik ve beraberlik üzerine oldu.

Eğitici ve öğretici faaliyetleri ile topluma sağlıklı ve iyi yetişmiş bireyler kazandırmayı amaçlayan Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri eğitmenleri de programa katıldı.

Kartepe’li vatandaşlara bilgi evleri hakkında bilgi veren eğitmenler, işledikleri değerler eğitimini düzenlenen farkındalık programları ile pekiştirdiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA