Kalp Atışı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı Ali Asaf ve Sinan arasında her geçen gün daha da artan bir gerilimin yaşanacağı ortaya çıktı. Her hafta farklı bir konuyu ekrana taşıyan dizide önceki hafta Ali Asaf ile Eylül arasında devam eden sorunlar sona ermiş ikili birbirlerine karşı attıkları olumlu adımlarla aralarındaki buzları eritmişti.

Kalp Atışı 15. bölüm fragmanı yayınlandı
Kalp Atışı son bölümde İpek'in ılımlı tavrı Eylül'ü yumuşatmış genç doktor kardeşiyle arasında olan problemleri geride bırakma kararı almıştı. İkilinin yaşadığı barışma sürecinin ardından bir olumlu haber de İpek Erdem ve Eylül arasında yaşanmıştı. Doktor İpek'ten gelen barışma teklifini kabul eden Eylül, ona sarılarak aralarındaki buzların erimesine yardımcı olmuştu. Dizinin gelecek bölümünün tanıtım videosunun ise salı günü yayınlanması bekleniyor.



Kalp Atışı dizisi 15. bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)


 

14. BÖLÜM ÖZETİ


Sevilen dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Beyaz önlükler sadece hastaların değil doktorların da umududur. Beyaz gömleği çıkardığında ise savunmasızsındır artık. Herkes gibi... Ali Asaf kurtardığı onca hayatın ardından kendi babası için o umuda koşar. Eylül'le beraber. Eylül, Ali Asaf'a çok önemli iki kelime söyler. Her şeyi silmeye yeter o iki kelime. Tuttuğu eli asla bırakmayan Esma, hastaneye getirilen ve bir trajedinin kahramanı masum kız. Ya da kendi hikâyesini bu kez şok edici bir şekilde yazan Hakan'ın Eylül'e verdiği mektup. Hepsi umut dünyasının kapılarını açacaktır. Ama nasıl?

Kalp Atışı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Eylül'ü yolculuğa çıkartmak istediğini belirten Ali Asaf ilk önce nereye gittiklerini söylemeyecek. Eylül'ün ısrarlı sorularına yanıt vermek zorunda kalan Ali Asaf neler olup bittiğini açıklamaya çalışacak. Bombaların patladığı ve yeni gelişmelerin yaşandığı dizide silahlı saldırıyı ani bir refleksle engelleyen Eylül'ün hareketi dizide gündem olacak. Yaşadıkları süreçten rahatsız olan İpek Erdem'in barışma teklifi olumlu bir şekilde karşılanırken ikilinin barışması herkesi sevindirecek.

Kalp Atışı 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Hastane içerisinde yaşanan kavgaların tedavilere yansımaması için büyük özen gösteren ekip aldıkları kötü haberle yıkılacak. Ali Asaf'ın yakınının yara alması yakışıklı doktoru gözyaşları içerisinde bırakırken Eylül, Ali Asaf'a destek olmaya çalışacak. Hastanedeki tüm doktorların katıldığı operasyonda Ali Asaf'ın yakınının hayatını kaybedip kaybetmeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.