İsimsizler 18. bölüm fragmanı yayında

Kanal D'nin sevilen dizilerinden İsimsizler'İn yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Handan'ın sakladığı sırrın ne olduğu araştırılacak. Kudret'in Afran'ı canlı yakaladığı bölümde Fatih, Hasan ve Murat'ın yolları ayrılıyor mu? İşte İsimsizler'İn 18. bölüm tanıtımı ve ayrıntılar...

İsimsizler 18. bölüm fragmanı yayında
İsimsizler’in son bölümünde ne olmuştu? Yeni bölümde neler olacak? gibi sorular sosyal medyada araştırılmaya başlandı bile.

Kudret’in Afran ile ilgili planı ne?

Handan’ın Kuşçu ile bir bağının olması hangi gizemi ortaya çıkartacak?

İşte İsimsizler 18. bölümde yaşanacaklar ve yeni bölüm fragmanı…

İsimsizler 18. bölüm fragmanı yayında

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


İsimsizler 17. Bölümde; İsimsizler’in çok yakından tanıdığı bir ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.

İsimsizler son bölümde, Fatih, Kurmay’ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler’in çok yakından tanıdığı kişi kimdir? Kudret’in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkiyat nedir? Ve en önemlisi İsimsizler Türkiye üzerinde oynanan bu büyük oyunu bozabilecekler midir? soruları yanıt bulmuştu

İsimsizler 18. bölüm fragmanı yayında

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Handan’ın sakladığı sır ne? Fatih, Hasan ve Murat, farklı bir yola mı gidecek? Afran, yaralı bir şekilde Kudret’in eline geçer. Kudret’in Afran ile ilgili planı ne? Handan’ın Kuşçu ile bir bağının olması hangi gizemi ortaya çıkartacak? Kurmay’ın Handan ile alakalı bildiği ve gizlemeye çalıştığı bir gerçek var mı? Kurmay ile konuşan Dayı’nın aklındaki düşünce ne?

İsimsizler dizisi 18. bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)