İpekyolu Belediyesinden Yeni Yol Ve Asfalt Çalışması

Van’ın İpekyolu Belediyesi, yaz boyunca sürdürdüğü yol açma ve asfalt çalışmalarını yaklaşan kış ayları öncesinde hızla sürdürüyor.

İpekyolu Belediyesinden Yeni Yol Ve Asfalt Çalışması
İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selimbey Mahallesi Üç Evler Pazar Sokak’ta eski yolun tamamen sökümünü yaparak genişletirken, altyapı ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra da asfalt dökümüne başladılar. Çalışmanın bir hafta içinde tamamlanması planlanırken, Şehit Kemal Görgülü İlk ve Ortaokulu’nda ise bordür sınırlandırılmasının ardından temel malzemesi serilerek asfalt dökümüne başlandı.

Yalı Mahalle’de 7 kilometrelik yol ise, gerekli altyapı, kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından asfaltlandı. Buzhane Mahallesi Edremit Sokak’ta 1 kilometrelik yol genişletilerek temel malzemesi serilirken, çift taraflı kaldırım ve bordür çalışmaları yapılarak asfalt dökümüne hazır hale getirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaklaşan kış ayları öncesinde yeni yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşların rahatı ve konforu için tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı.

Öztürk ile sohbet eden mahalle sakinleri de, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kaynak: İHA