Eyyübiyeli Kadınlar Evleri Dolaşıp Aşure Dağıttı

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muharrem Ayı dolaysıyla başlattığı aşure dağıtımına devam ediyor.

Eyyübiyeli Kadınlar Evleri Dolaşıp Aşure Dağıttı
Aşure günü dolayısıyla sürdürülen dağıtıma Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci de katıldı.

Eyyübiye Belediyesi Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezi önünde toplanan kadınlar Topdağı ve Yakubiye mahallelerinde aşure dağıttı.

Aşure dağıtımı sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci,” Sosyal belediyecilik çalışmaları konusunda Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci yapılaması gereken ne varsa onları yapıyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarda bulunuyor. Bu çalışmalarından dolayı Allah kendisinden razı olsun. Malumunuz muharrem ayı aşure ayıdır. Ama bizler sadece muharrem ayında aşure dağıtımıyla kalmamalıyız. Yapılması gereken iyiliklerin bir yıla, bir ömre sığdırılması gerekiyor. İyilik yapacaksak tüm ömrümüz boyunca yapmalıyız. Bizler bugün burada sadece temsili olarak bulunup aşure dağıtıyoruz. İnsanlarımızla bir araya geliyoruz. Onlara başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Muharrem aylarının mübarek geçmesini diliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh ve başkanımıza gösterdikleri sevgi bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Aşure dağıtımının iki gün daha farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi.
Kaynak: İHA