Dünya Otomotiv Konferansı

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu Dünya Otomotiv Konferansı, global gelişmeler ve yeni trendleri ele almak üzere yerli ve yabancı sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Dünya Otomotiv Konferansı, global gelişmeler ve yeni trendleri ele almak üzere yerli ve yabancı sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu Dünya Otomotiv Konferansında 40 ülkeden 550 civarında sektör temsilcisi iki gün boyunca Endüstri 4.0, robotik teknoloji, dijitalleşme trendleri ve bunların Türk otomotiv endüstrisini nasıl etkileyeceği konularını masaya yatıracak.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen konferansta, ABD, Hindistan, Suudi Arabistan, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan, İran, Belçika, Macaristan ve Türkiye'den 50'nin üzerinde uluslararası isim konuşma yapacak.

"Global Trendler", "Üretimin Geleceği", "Etkin Tedarik Zinciri", "Geleneksele Karşı Yeni Otomotiv Endüstrisi", "Yıkıcı Teknolojiler" ve "Akıllı Mobilite" başlıklı oturumların gerçekleştirileceği konferansta, yuvarlak masa oturumları ve workshop'lar da düzenlenecek.

Sunumlarda akıllı ulaşım sistemleri, elektrifikasyon, akıllı hareketlilik sistemleri, sürücüsüz araç teknolojileri ve elektrikli araç konuları da detaylı olarak işlenecek.

Türkiye'deki 14 otomotiv üreticisi firma da etkinliğe çeşitli aşamalarında katılıyor. Ford Otosan, Toyota, BMC, Otokar, Isuzu, Renault, Karsan, Tofaş, Honda, Hyundai, Daimler, MAN, Temsa, Hattat gibi markalar konferansta yer alıyor.

Dünya Otomotiv Konferansı kapsamında girişimcilerin projelerini tanıtabilmeleri için özel bir platform da hazırlandı. Konferansta otomotiv sektörünün kadın yöneticilerine yönelik kahvaltılı bir etkinlik de planlandı.
Kaynak: AA